Snickerskage

Snickerskage

Det er virkelig ikke noget at råbe hurra for det her vejr! Det er mørkt og koldt med snuskregn, og det er bare generelt ikke særligt spændende efterårsvejr lige for tiden. Det eneste positive ved det er, at det indbyder til indehygge og BAGNING! Så i dag får du opskriften på en virkelig nem kage, du kan lave på 30 min. Alt, du skal bruge, er syv ingredienser. Så kan du sætte tænderne i den her lækre snickerskage.

Som du nok ved, så er jeg virkelig en sucker for peanutbutter i kager og andre søde sager. Det kan rigtig mange ting ved enten at give en cheweyness eller en ekstra sprødhed som her i den her snickerskage. Er du nysgerrig på, i hvad og hvordan du kan bruge peanutbutter, så se et udvalg af opskrifter på barer her, brownie eller små bites.

Jeg ved godt, at der findes et hav af udgaver på snickerskagen. Den her er da heller ikke en undtagelse. Når man er vild med peanutbutter, så må man jo hoppe med på bølgen af de mange opskrifter med peanutbutter og snickerskage-varianter. Den her opskrift er både gluten- og laktosefri. Er du ikke til alt det der glutenfrie-halløj, så kan du altid bare bruge almindelig hvedemel. Personlig er jeg ret vild med boghvedemel i mine kager.

Vil du være med? 🙂

Snickerskage
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
25 min
 
Ingredienser
  • 2 æg
  • 100 g kokossukker
  • 100 g peanutbutter
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g mel (jeg bruger boghvedemel for en glutenfri udgave)
  • 30 g saltede peanuts
  • Nip salt
Sådan gør du
  1. Pisk æg og kokossukker luftigt

  2. Tilsæt peanutbutter, salt og mel og pisk til en ensartet dej

  3. Hak den mørke chokolade og vend det i dejen sammen med de saltede peanuts

  4. Kom bagepapir i en springform på 20 cm. og bag kagen i ovnen i 25 min. ved 200 grader