Peanutbutterbar med poppede quinoa

Peanutbutterbar med poppede quinoa

Peanutbutterbar med poppede quinoa minder rigtig meget om min chokoladebar. Her har jeg udeladt chokolade og kakao og i stedet tilføjet mere peanutbutter og vanilje. De er dejligt chewy og er også utroligt nemme at lave. Så er du lige som mig også helt pjattet med peanutbutter, så kast dig ud i de her!

Til en lille portion, der giver omkring 8 barer, skal du bruge:

2 spsk. peanutbutter (gerne crunchy og store spsk.)

1,5 spsk. honning (helst en der er ret fast i det)

1 spsk. kokosolie

1/2 tsk. vaniljepulver

Nip salt

6 spsk. poppede quinoa

3 spsk. havregryn

Sådan gør du:

Kom peanutbutter, honning, kokosolie, vaniljepulver og salt i en gryde og smelt det til en ensartet masse på middel varme.

Bland poppede quinoa, havregryn og peanutybutter-blandingen i en skål og hæld det i en form beklædt med bagepapir (min form er 16×10 cm).

Pres massen flad, stil den i køleskabet i et par timer og skær den ud i aflange barer. Bliver de ikke spist med det samme, skal de opbevares i en lufttætbeholder på køl.

Peanutbutterbar med poppede quinoa