Müslibarer med kikærter

Müslibarer med kikærter

//Opskrift på müslibarer med kikærter er sponsoreret af Toftkær//

Toftkær har igen lanceret en række nye produkter. Denne gang fire økologiske og glutenfrie bageblandiger, der gør det så nemt og hurtigt at bage brød og snacks uden gluten. Bag på alle fire blandinger står der en opskrift, der vitterligt ikke kræver ret meget af en. Det er i min bog et kæmpe plus, for det betyder, at jeg nemt en hverdagsaften kan bikse sammen til knækbrød eller kerneboller uden at skulle tænke på at have bestemte ingredienser hjemme i huset.

Da jeg fik de fire bageblandinger ind ad døren, kastede jeg mig straks over blandingen med müslibarer. Udover selve müslibar-blandingen skal du kun bruge fire andre ingredienser og max. en time på hele molevitten. Meeen jeg syntes blandingen manglede noget, og da jeg samtidig også er ved at teste Toftkærs forkogte bønner og linser, røg der lige lidt af Toftkær forkogte kikærter i blandingen også.

Nu kan du selv vurdere om kikærter er et hit eller ej i müslibarer. Spørger du mig, får du et kæmpe JA!

Til müslibarer med kikærter skal du bruge

(Opskriften giver 16 müslibarer)

1 pose økologisk og glutenfri müslibar fra Toftkær

100 g honning

2 spsk. kokosolie

1 tsk. salt

100 g mørk chokolade

1 dl. forkogte kikærter fra Toftkær


Sådan gør du:

Start med at koge de forkogte kikærter i 10 min. og hæld det overskydende vand fra. Lad kikærterne afkøle en smule. Imens følger du anvisningen på Tofkærs økologiske og glutenfri müslibar. Blend kikærterne og tilsæt det i müslibarblandingen. Pres massen flad i en form beklædt med bagepapir og stil på frys i 30 min.

Skær barerne ud i de størrelser, du ønsker og bag dem ved 150 grader i 30-40 min. Barerne skal bage lidt længere, end der står i opskriften på Toftkærs müslibarblanding. Det skyldes kikærterne, der gør blandingen mere klæg. Når barerne føles nogenlunde faste i det, tager du dem ud og lader dem køle, inden du sætter tænderne i dem. Müslibarerne holder sig ganske fine i flere dage i en lufttæt beholder.

Müslibarer med kikærter