Moccakugler

Moccakugler

Reklame | opskrift på moccakugler i samarbejde med Toftkær

Som jeg fortalte i sidste uge, så har jeg været så heldig at få lov til at være med på Toftkærs relancering af deres dalderuller. Det betyder, at jeg endnu en gang har været en tur i køkkenet, for dadelrullerne kommer i tre varianter. Det betyder i hvert fald en opskrift med hver af rullerne 😉 Den her gang får du en nem og lækker opskrift på nogle bløde moccakugler lavet på dadelrullen med smag af hasselnød. Så er du også lidt en sucker for bløde, søde sager med smag af kaffe, så skal du prøve de her moccakugler.

Moccakuglerne kan du lave på under 30 min. Det eneste, du skal have, er tålmodighed til at vente på, at de sætter sig. Men smæk dem sammen en eftermiddag, og du har en lækker snack til om aftnen. Du skal ikke bruge mere end fem ingredienser. Det er da lige til at overkomme?

Det er klart det geniale ved Toftkærs dadelruller. Du kan nemt og hurtigt lave en lækker snack eller fin dessert, hvor du hverken skal bruge mange ingredienser eller lang tid i køkkenet.

God fornøjelse i køkkenet 🙂

Psst! Du kan finde andre opskrifter lavet med dadelrullerne. Prøv fx de her chokoladehapsere med mint og chokolade eller romkuglekiks.

Moccakugler
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
1 t
 
Antal: 14 kugler
Ingredienser
  • 1 dadelrulle med smag af hasselnød
  • 0,5 dl. espresso shot
  • 1 spsk. kakao
  • 3 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. havregryn
Sådan gør du
  1. Skær dadelmassen i mindre stykker, kom dem i en minihakker og hak det til mindre stykker

  2. Tilsæt espresso shot, kakao, kokosolie og havregryn til den hakkede dadelmasse i minihakkeren og kør til en ensartet masse

  3. Kom massen i en skål i fryseren i 10 min., til det er blevet lidt mere fast i det. Vær opmærksom på at massen generelt er blød og klistret i det

  4. Tril massen til 14 kugler og rul det i lidt kakaopulver

  5. Stil moccakuglerne i fryseren i 30 min. til 1 time og nyd dem

Opskriftsnoter

Vær opmærksom på, at moccakuglerne skal være bløde i det, da den tilsatte kaffe gør massen fugtig og blød. Du kan altid justere på konsistensen ved at komme mere havregryn i.