Chokoladebar med poppede quinoa

Chokoladebar med poppede quinoa

Chokoladebar med poppede quinoa er virkelig en lækker sag at have i huset, når den lille sult melder sig. Jeg er helt og aldeles forelsket i det lille frø, og i den poppede udgave gør den her superfood sig virkelig godt. Det tager ikke mere end 10 min. at bikse den her chokoladebar med poppede quinoa sammen, og smagen er helt fantastisk. Så hvis du lige som mig er vild med både chokolade, quinoa og sager, man kan sætte tænderne i inden for overskuelig tid, så skal du prøve de her barer!

Til en lille portion, der giver omkring 8 barer, skal du bruge:

55 g poppede quinoa

30 g havregryn

25 g kokosolie

50 g honning (helst en der er ret fast i det)

2 tsk. kakaopulver

30 g mørk chokolade (jeg bruger stort set altid en 92%, der er sødet med kokossukker)

30 g peanutbutter (gerne crunchy)

Sådan gør du:

Kom kokosolie, honning, kakaopulver, mørk chokolade og peanutbutter i en gryde og smelt det til en ensartet masse på middel varme.

Bland poppede quinoa, havregryn og chokoladeblandingen i en skål og hæld det i en form beklædt med bagepapir (min form er 16×10 cm).

Pres massen flad, stil den i køleskabet i et par timer og skær den ud i aflange barer. Så har du en lækker chokoladebar med poppede quinoa, du kan sætte tænderne i. Skulle de mod alt forventning ikke blive spist med det samme, skal de opbevares i en lufttætbeholder på køl.

Chokoladebar med poppede quinoa